tiistai 3. huhtikuuta 2018

Pari sanaa energiahoidoista

Energiahoito. Se kuulostaa jotenkin mystiseltä. Oudolta. Mitä se oikein on? Ja miten selittää mitä hoidossa oikein tapahtuu?

Paras selitys itselleni on ollut se, että intuitiivisessa energiahoidossa välitetään universaalia rakkaudellista elämän energiaa. Muuten sitä ei oikein voi kuvailla. Kehossa se voi tuntua kihelmöintinä, kylminä väreinä, väreilynä. Ajatuksissa se voi näyttäytyä erilaisina väreinä, kirkkaana valona. Rentoutuneessa kehossa ja mielessä voi saada ajatuksen ja ratkaisun johonkin asiaan joka on vaivannut jo pitkään.

Hoito auttaa tutustumaan itseen paremmin ja löytämään henkiset voimavarat arkea helpottamaan. Energiahoito auttaa opettamaan ja oppimaan rakastamaan itseä juuri sellaisena kuin on, virheineen päivineen. Kaikki on täydellistä juuri tässä hetkessä.

Rumpuhoidossa käytän itse tekemääni rumpua. Rummun maadoittava, kumiseva, sydämenlyöntiä muistuttava rytmi auttaa rentoutumaan ja pääsemään sydämen äärelle. Ääni on myös energiaa ja se väreilee kehon soluissa hoitaen lempeästi.

Kaikki maailmassa on energiaa, ja ne väreilevät omalla taajuudellaan. Jopa se kiinteinkin aine.

Itse kävin ensimmäisen kerran intuitiivisessa energiahoidossa vuonna 2013. Se oli mielenkiintoinen kokemus. Kehossani väreili. Sydämen alue, sydänkeskus väreili voimakkaimmin. Aivan kuin siinä olisi ollut pesällinen muurahaisia viipottamassa rintani päällä. Se ei ollut minulle mikään elämää ja maata mullistava kokemus, mutta antoi potkua tutkia lisää asiaa. Sen jälkeen olenkin käynyt energiahoidoissa useasti säännöllisen epäsäännöllisesti, kouluttautunut intuitiiviseksi energiahoitajaksi itsekin.

Jokainen energiahoitokerta on ollut omanlaisensa, siihen hetkeen sopiva. Jollain kerralla saattaa olla unettava olo, jopa nukahtaa hoitopöydälle. Toisella kerralla mieltä ei meinaa saada rauhoittumaan. Ja seuraavalla kerralla päästäänkin taas asian ytimeen, omaan keskukseen, sielun ääneen ja rauhaan. Jollakin kerralla vain olet.

Jos olet elämässäsi tienristeyksessä, energiahoito voi auttaa sinua päätöksen teossa. Se auttaa sinua kuuntelemaan sydämesi ääntä. Tukihoitona se on myös hyvä esim. lääketieteellisten hoitojen kanssa. Harmillista, että ikivanhaan hyväksi todettuun perinteeseen nojautuvat hoitomuodot on unohdettu länsimaisen lääketieteen myötä. Miksi kaikki maailmassa pitäisikään olla tieteellisin menetelmin todistettavissa? Onhan jo itse syntymä ihme kerta kaikkiaan. Puhumattakaan monista monista asioista mitä ympärillämme tapahtuu joka päivä, joita ei vaan voi tieteellisesti todistaa ja tutkia ja mitata. Moni skeptikkokin voinee tämän allekirjoittaa...
Ja ihan parasta on se, että sinun ei tarvitse edes uskoa energioihin. Ne toimivat silti! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, siitä ei mitään haittaakaan ole.

Voit käydä tutustumassa minuun paremmin sivustolla www.luontaishoitolavaloisa.com
Vastaanottoni sijaitsee Nummelassa.

Valoa ja iloa päivääsi <3
Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti